شرایط نگهداری قهوه
دانه های قهوه باید در ظروف مات و در بسته و در دمای اتاق و دور از نور و رطوبت نگهداری شوند؛تا طعم و عطر و بوی آنها از بین نرود.
لازم نیست قهوه را در یخچال نگه داری کنید.
توجه کنید پیمانه یا قاشقی که در قهوه میبرید خیس نباشد.
در ظروف مات که هوا در آن جریان نداشته باشد استفاده کنید بانکه ها وسایل مناسبی برای نگهداری قهوه هستند.
دان قهوه نسبت به قهوه ی آسیاب شده در مدت طولانی تری عطر و طعم خود را حفظ میکند،استفاده از آسیاب و تهیه ی دان قهوه کیفیت عصاره ی شما را افزایش میدهد.