کرمای قهوه چیست؟
آب در دما و فشار بالای عصاره گیری گاز کربن دی اکسید زیادی در خودش حل میکنه و وقتی قهوه عصاره گیری میشود فشار و دما پایین می آید دیگر توانایی نگهداری گاز را در خود ندارد و کربن دی اکسید و چربی ها به صورت حباب های ریز روی اسپرسو در می آیند.
ویژگیهای کرمای خوب:
1.حجم کرما نه زیاد و نه کم باشد.
2.طلایی رنگ باشد.
3.نباید زود محو بشود.
4.یکدست بودن حباب های سطح قهوه.
بعضی از دلایلی که باعث خوب نبودن کرما میشوند:
1.عصاره گیری نادرست
2.کهنه بودن قهوه
3.دی گس نشدن قهوه