با عرض ادب ‌‌احترام لطفا قبل از ثبت سفارش استعلام بگیرید

کرمای اسپرسو

کرمای قهوه چیست؟

آب در دما و فشار بالای عصاره گیری گاز کربن دی اکسید زیادی در خودش حل میکنه و وقتی قهوه عصاره گیری میشود فشار و دما پایین می آید دیگر توانایی نگهداری گاز را در خود ندارد و کربن دی اکسید و چربی ها به صورت حباب های ریز روی اسپرسو در می آیند.

ویژگیهای کرمای خوب:

1.حجم کرما نه زیاد و نه کم باشد.

2.طلایی رنگ باشد.

3.نباید زود محو بشود.

4.یکدست بودن حباب های سطح قهوه.

بعضی از دلایلی که باعث خوب نبودن کرما میشوند:

1.عصاره گیری نادرست

2.کهنه بودن قهوه

3.دی گس نشدن قهوه

برگشت به بالا
×
گفتگوی آنلاین در واتساپ
برای شروع گفتگو کلیک کنید.