میزان برشته کاری(درجه رست):
تیره(دارک) | متوسط(مدیوم) | روشن(لایت) |
پیچیدگی عطر و طعم ضعیف | عطر و طعم زیاد | پیچیدگی طعمی و رایحه بالا |
تلخی بیشتر | تلخی متوسط | تلخی کم |
اسیدیته بسیار کم | اسیدیته متوسط | اسیدیته بالا |
سطح دانه معمولا روغنی | رنگ قهوه ای | قهوه ای روشن |
عربیکا و روبوستا:
عربیکا | روبوستا |
پیچیدگی طعمی بالا | پیچیدگی طعمی خاصی ندارد |
کافئین کمتر | کافئین بیشتر |
تلخی کمتر | تلخی بیشتر |
اسیدیته بیشتر | اسیدیته کمتر |
قیمت بیشتر | قیمت کمتر |
کرمای پایدارتر | پایداری کمتر کرما |